Czy płatność za kolejny dostęp jest pobierana automatycznie z konta?

Jesteś w:
← Wszytskie porady
Table of Contents

Nie. Po upływie 30 dni na jakie został zakupiony dostęp do platformy PortWiedzy.pl, system automatycznie blokuje dostęp do usługi. Zostanie on ponownie aktywowany dopiero po złożeniu i opłaceniu zamówienia na kolejny 30 / 90 dniowy okres.